Beatrice Hageräng

Blonds have more fun?

Publicerad 2015-05-26 23:03:51 i Vardag,

Studenten börjar närma sig och jag känner mig mest bara stressad, över vad vet jag inte riktigt. Men mest kanske för att jag inte vill gå ut skolan men ser samtidigt framemot studentveckan studentfesten och allt annat roligt.  

Spenderade hela min förmiddag hos frisören idag, och nu är jag äntligen helt blond igen! Blev så himla nöjd! Vet att det är jätte svårt att få allt i samma nyas när ja hade färgat koppar brun utväxt men min frissa var så duktig! Stort beröm till henne hon heter Julia och är elev på Klipp1. Klippte även bort allt nött vilket var väldigt skönt, trodde jag skulle bli korthårig men så blev det ej. 

Har även blivit test sminkad inför studenten och är super nöjd! Fanny heter hon som ka hjälpa mig och hon är såå duktigt!

Fick även mitt schema för sommaren idag är väldigt nöjd med det, är så glad att jag ska jobba natt man har så himla mycket ledigt tid fastän man jobbar 100%. Ibland är jag ledig nästan en vecka i sträck. Då hinner jag ju även med att extra jobba på mina andra jobb! 

I helgen är det Brännbollsyran yran som står på schemat, är grymt taggad kommer bli riktigt kul! 

Känns som jag har massa att skriva men detta får räcka för nu! 



Om

Min profilbild

Beatrice

Hej på er! Jag heter Beatrice jag är en tjej på 19 vårar. Jag bor utanför San francisco där jag jobbar som aupair och tar hand om två pojkar. Bloggar om min vardag och mina resor här i USA.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela