Beatrice Hageräng

Onsdag

Publicerad 2015-12-31 06:05:47 i Vardag,

Warner bros var såå kul! Vi fick se överallt där dom har filmat en massa olika serier/filmer. Vi fick även se inne i olika studios där dom spelade in sitcom, när det är live publik och det är tydligen helt gratis att gå på sånt. Tex Ellen degrees, Big Bang theory osv. Vi såg så mycket jag orkar inte skriva om allt. Men det bästa av allt var ju såklart att se vänner studion där dom spelade in i caféet! 

Sen körde vi till Hollywood skylten och gick upp där får att se den. Utsikten var awesome! Huset där uppe var inte fula. 
Efter de körde vi sunset boulevard och till ett shopping center där vi köpte kläder till imorn, jag köpte en paljett klänning, skor och lösnaglar. Ha även shoppa lite souvenir grejer. 

Imorgon är det nyårs och Maikens 21 års dag!




Där spelade dom in när Ross (vänner) sitter i trappen hos sina föräldrar och spelar på en synt lr va de är^^ 


I ett avsnitt av Pretty little liars kraschar dom en bil genom det där fönster, så de var tvungna att bygg om hela väggen igen efter det. 

Där dom spelar in allt, det är som en liten stad typ. Men alla hus är bara skal det är finns ingen el, vatten,värme, saker osv inne utan det sätter dom in när dom vill spela in en viss scen. Dom gör även om gatorna så det ser ut som tex en gata i Frankrike, new york, San francisco osv..sen använder som green scren också. Super coolt var det iaf! 












Alla kläder och sånt ovan är det dom använde när dom spelade in filmerna. Batman/ Harry Potter. 





Samma med bilarna/motorcyklarna alla funkar på riktigt och användes i filmerna. 










 






Om

Min profilbild

Beatrice

Hej på er! Jag heter Beatrice jag är en tjej på 19 vårar. Jag bor utanför San francisco där jag jobbar som aupair och tar hand om två pojkar. Bloggar om min vardag och mina resor här i USA.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela